Exodraft Group leverer løsninger der sikrer private husholdninger og virksomheder renere og bedre afbrænding med vores røgsugere,

Exodraft Energy leverer løsninger der sikrer private husholdninger og virksomheder renere og bedre afbrænding med vores røgsugere,

Exodraft climate designer, installerer og servicerer større energitekniske anlæg til fjernvarmen og industrien.

Uncategorized @da

16. juli 2021 · 3 min

Innoterm vinder hidtil største varmepumpeordre

Energi Viborg har valgt Innoterm som leverandør af to nye, store luft-vand varmepumper til domkirkebyen.

Med de to nye varmepumper til Viborg står Innoterm overfor en særdeles spændende og krævende opgave. Vi glæder os til at komme i gang med arbejdet på så innovativt et projekt” siger Michael Boel Olesen, administrerende direktør i Innoterm.

Aftalen, der netop er indgået, omfatter to luft-vand varmepumper på hver 7,9 MW. Projektet i Viborg bliver Innoterms hidtil største, og er et resultat af virksomhedens intensive fokus på varmepumpeteknologi og energirigtige varmeløsninger. Innoterm har udover etablering af anlæggene også stor erfaring med den komplekse idriftsætning.

Vi er stolte over og glade for at have vundet denne store opgave, der vil være med til at sætte standarden for fremtidige varmeløsninger. De to varmepumpeanlæg skal forsyne størstedelen af kommunens knap 100.000 indbyggere med bæredygtig fjernvarme, og vi går til opgaven med ydmyghed og al vores erfaring fra lignende projekter i bl.a. Grenå, Assens, Ørum og Saltum” slutter Michael Boel Olesen.

De to store varmepumper udgør til sammen det største enkeltstående projekt for Innoterm. Efter planen skal begge varmepumper være færdige ved udgangen af 2022.

Med varmepumpeteknologi indvinder varmepumper energi fra udeluften. Den indvundne energi anvender varmepumpen til at opvarme fjernvarmevandet, hvorefter det varme vand tilsluttes den almindelige forsyning.

Relaterede nyheder

Exodraft energy

Hos Exodraft er intet
energiprojekt for stort

Kontakt

Kontakt os i dag - Vi glæder os til at høre fra dig 👋

Hverdage mellem 09:00-15:00

Få svar indenfor 24 timer

  Tak for din henvendelse, vi vender tilbage hurtigst muligt ⏱️

  Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor for 2 arbejdsdage, hvis det haster så kontakt os venligst på

  +45 54 85 69 25

  Rådgivning

  Vi står altid klar til at hjælpe dig og rådgive dig om hvilket produkt du skal have

   Prismatch

   Vi har prismatch på alle vores produkter. Se mere her

    Indhent pris